Færge Island Productions

Miten esiinnyt eduksesi-back-up

Miten FARGE syntyy?

Mikä on sun juttu?

Mikä erottaa sinut muista, miksi juuri sinusta pitäisi kiinnostua? Fargen rakentaminen alkaa, kuten mikä tahansa brändäys; tutustutaan ja kaivetaan ydin esiin. Sitten se kiteytetään lupaukseksi ja puetaan kiinnostusta herättävään muotoon.

Lupaus on tärkein väline matkallasi tunnetuksi.

Kotipesä kuntoon!

Seuraavassa vaiheessa treenataan esiintymistä ja kameran edessä olemista, tuotetaan tarvittavat materiaalit tunnettuuden rakentamiseen; visuaalinen identiteetti, videot, podcastit, haastattelut jne. ja pannaan kotipesä iskuun.

Kyllä susi syyt löytää, kun lampaanlihaa tekee mieli.

Hei, mut tunnetaan!

Kun kaikki on valmista, mietitään, miten viestisi tehokkaimmin saatellaan kohdeyleisösi silmiin. Sitten vaan lyödään hakkeet pönttöön ja ruvetaan hommiin! Työn tulokset alkavat näkyä – tunnettuutesi kasvaa.

Ja kun aika on oikea: The Stage Is Yours!

Puhujaksi suuren Business-tapahtuman päälavalle?

Asiantuntemuksesi, erikoisosaamisesi, ammattitaitosi, persoonasi – ansaitsee tulla kuulluksi ja nähdyksi.

Me saamme esiintymisesi kuulostamaan ja näyttämään siltä, kuin sen pitääkin; ammattimaiselta, uskottavalta ja kiinnostavalta.

Me coachaamme sinut tuntemaan olosi kotoisaksi lavalla, autamme saattelemaan fargesi kohdeyleisösi silmiin ja pidämme huolta, että kaikki materiaalit ovat ammattimaisesti tuotettuja ja sisällöltään korkealuokkaisia.

Jos huomasit nyökkäileväsi, olet oikeassa paikassa. Sinä ja näkemyksesi – FARGEsi.

The Stage Is Yours.

Tie tunnetuksi ja halutuksi on pitkä, mutta paras tapa saada jotain valmiiksi, on aloittaa.

Arvostus on henkilö- ja asiantuntijabrändäyksessa hyvin keskeinen tekijä. Se kumpuaa osaamisesta, ammattitaidosta, kokemuksesta, näkemyksestä sekä kyvystä viestiä nämä uskottavasti ja kiinnostavasti. Luonteva ja karismaattinen esiintyminen on keskeinen osa tätä matkaa. Samoin näkemyksesi saattaminen kohdeyleisösi silmiin, siis tunnettuuden rakentaminen. Ilman tunnettuutta tehty työ on arvotonta.

Kun koet, että paikkasi on “suurten joukossa” ja haluat varmistaa, että näkemyksesi saa arvoisensa olemuksen ja tavoittaa yleisösi. Kun määränpää on tärkeää ja kaiken vaivan väärtti. Kun haluat “päälavan odotetuimmaksi esiintyjäksi!”

Ota yhteyttä.

Haastattelu, video, podcast, vlogi – miten viestisi menee parhaiten perille?

Haastattelu

Haastattelu on oiva tapa nostaa asiasi kiinnostavasti esiin. Meillä on tuhansien haastatteluiden kokemus ja referenssinä muun muassa erään Keith Richardsin haastattelu…

Vlogi

Miten kiinnostava vlogi tuotetaan? Käsikirjoitus, tuotanto, editointi, introt ja outrot jne. Yleisön löytäminen ja kiinnostuksen herättäminen. Tekemistä vaille valmis?

Aloitetaanko?

Podcast

Podcastien suosio kasvaa kasvamistaan. Eikä syyttä, syvällinen keskustelu kiinnostaa ja on erinomainen tapa rakentaa fargea. Miten sun podcast saadaan erottumaan joukosta?

×